Sve vijesti po datumu objave


Iz ureda Saveza

18.03.2019. Zagreb
Službeno otvoreno Europsko prvenstvo zračnim oružjem Osijek 2019!

 

U nedjelju, 17. ožujka 2019. godine, u sportskog dvorani Gradski vrt u Osijeku svečano je otvoreno Europsko prvenstvo u streljaštvu zračnim oružjem, EPSO 2019 koje će najbolje strijelce starog kontinenta ugostiti sve do 25. ožujka 2019. godine. Na ovom prvenstvu prijavljen je 591 natjecatelj iz 46 zemalja.

Uz defile zemalja učesnica te bogat popratni program, otvorenju su nazočili Predsjednik Hrvatskog streljačkog saveza te ujedno i Predsjednik organizacijskog odbora prvenstva, g. Hubert Kišpal koji je početnim govorom pozdravio sve prisutne i zahvalio svim gostima na podršci i dolasku, a sportašima zaželio uspješne nastupe.

Svečano otvorenje svojim prisustvom uveličali su Glavni tajnik Međunarodne sportske streljačke federacije, g. Alexander Ratner, Župan osječko-baranjski , g.  Ivan Anušić, Gradonačelnik grada Osijeka g. Ivica Vrkić te izaslanik Hrvatskog olimpijskog odbora, g. Dubravko Ižaković.

U ime Središnjeg državnog ureda za šport prisutne je pozdravio i dr.sc. Krešimir Šamija, zamjenik Državne tajnice Janice Kostelić .

Vladimir Lisin, Predsjednik Međunarodne sportske streljačke federacije i Europske streljačke konfederacije, proglasio je Europsko prvenstvo zračnim oružjem u Osijeku službeno otvorenim.


Iz ureda Saveza

15.03.2019. Zagreb
OBAVIJEST !!! - Refundacija troškova natjecanja i individualnih programa

 

Obavještavamo sve klubove / društva čiji članovi su članovi hrvatske streljačke reprezentacije i korisnici individualnih programa HOO da je zahtjev za refundaciju troškova zajedno s pripadajućom dokumentacijom (putni nalozi, računi) potrebno dostaviti stručnoj službi Hrvatskog streljačkog saveza na e-mail adrese:

office@hrvatski-streljacki.hr i 

kresimir.loborec@hrvatski-streljacki.hr

najkasnije u roku 15 dana po povratku s natjecanja, odnosno nastanka troška (ukoliko se radi o nabavci opreme i sl. za individualne programe), kako bi stručna služba mogla pravovremeno obraditi pristiglu dokumentaciju i predati programske zahtjeve u HOO.

 

Zahtjevi za refundacije zaprimljeni iza navedenog roka neće biti uvaženi i refundacije neće biti isplaćene.

 

Unaprijed zahvaljujemo na razumijevanju i suradnji u cilju postizanja bolje efikasnosti i komunikacije Hrvatskog streljačkog saveza i Hrvatskog olimpijskog odbora, što će posljedično najviše koristiti Vama !

 

Stručna služba


Iz ureda Saveza

14.03.2019. Zagreb
OBAVIJEST ČLANICAMA - Izvanredna izborna sjednica Skupštine HSS-a 16. svibnja 2019. godine

 

Poštovane članice !

 

Izvanredna izborna sjednica Skupštine Hrvatskog streljačkog saveza održat će se u četvrtak, 16. svibnja 2019. godine s početkom u 16:30 sati u dvorani \"Kaptol 2\" Panorama Zagreb Hotela. Tema sjednice je Izbor pet (5) članova Nadzornog odbora Hrvatskog streljačkog saveza.

 

Na linkovima dolje nalaze se Poziv na izvanrednu izbornu sjednicu Skupštine, obrazac Punomoći za delegate i Poziv na isticanje kandidatura za članove Nadzornog odbora Saveza.

 

VAŽNO !!! Obzirom na održavanje dvije sjednice Skupštine u istom danu, a radi razloga formalno-pravne prirode, molimo sve delegate da sa sobom donesu dvije odvojene Punomoći za delegate, jednu za Redovnu sjednicu Skupštine i drugu za Izvanrednu izbornu sjednicu Skupštine !

 

Stručna služba


Iz ureda Saveza

14.03.2019. Zagreb
OBAVIJEST ČLANICAMA - Redovna sjednica Skupštine HSS-a 16. svibnja 2019. godine

 

Poštovane članice !

 

Redovna sjednica Skupštine Hrvatskog streljačkog saveza održat će se u četvrtak, 16. svibnja 2019. godine s početkom u 18:00 sati u dvorani \"Kaptol 2\" Panorama Zagreb Hotela. Tema sjednice je Prijedlog Izvješća o radu s financijskim izvješćem Hrvatskog streljačkog saveza za 2018. godinu.

 

Na linkovima dolje nalaze se Poziv na redovnu sjednicu Skupštine i obrazac Punomoći za delegate.

 

VAŽNO !!! Obzirom na održavanje dvije sjednice Skupštine u istom danu, a radi razloga formalno-pravne prirode, molimo sve delegate da sa sobom donesu dvije odvojene Punomoći za delegate, jednu za Redovnu sjednicu Skupštine i drugu za Izvanrednu izbornu sjednicu Skupštine !

 

Stručna služba


Reprezentacija

13.03.2019. Zagreb
Pripreme hrvatske streljačke reprezentacije, 07-10. Ožujka 2019. – Osijek

Nakon dugo vremena, na zadovoljstvo svih prisutnih reprezentativaca i trenera, Hrvatska streljačka reprezentacija okupila se na zajedničkim pripremama u Osijeku, od 07. do 10. ožujka 2019. godine.

Kako je Hrvatska i grad Osijek domaćin Prvenstva Evrope u gađanju zračnim oružjem, naši su strijelci imali priliku pripremati se u gradu u kojem će krenuti u borbu na dobre rezultate i plasmane od 15. do 25. ožujka kada će Osijek ugostiti najbolje strijelce starog kontinenta.

Treniralo se vrlo vrijedno, a reprezentativci su uz pomoć fizioterapeuta te relaksacije u bazenu odrađivali simulacije finala i mečeva kao i individualne treninge.

Pripreme su protekle u odličnoj atmosferi, a reprezentativci su izrazili nadu da će se aktivno raditi na kontinuitetu održavanja priprema i u budućnosti.

Svim hrvatskim reprezentativcima želimo dobar nastup i zadovoljavajući plasman na predstojećem Prvenstvu Evrope.

 


S domaćih natjecanja

05.03.2019. Zagreb
Rezultati 8. / 4. / 2. kola Lige Hrvatske SZP 2018/2019 - kadeti-seniori / kadetkinje-juniorke-seniorke / juniori

 

Na linkovima dolje nalaze se rezultati 8. kola Lige Hrvatske serijskom zračnom puškom 2018/2019 za kadete i seniore, 4. kola Lige Hrvatske serijskom zračnom puškom 2018/2019 za kadetkinje, juniorke i seniorke i 2. kola Lige Hrvatske serijskom zračnom puškom 2018/2019 za juniore.

 

Stručna služba


Iz ureda Saveza

26.02.2019. Zagreb
OBAVIJEST ČLANICAMA!! - Promjena termina održavanja Polufinala Kupa Hrvatske u 10m Pu/Pi

 

Poštovani,

Ovime Vas obavještavamo da je odlukom Izvršnog odbora sa 37. (elektronske) sjednice od 22. veljače 2019. godine, promijenjen termin održavanja Polufinala Kupa Hrvatske na 10m Pu/Pi.

Odluka u privitku.

Stručna služba


Iz ureda Saveza

26.02.2019. Zagreb
Kandidature za organizaciju kvalifikacijskog turnira za OI Tokio u svibnju 2020. godine - rok za prijave 30. travnja 2019. godine

Poštovane članice, 

u prilogu objavljujemo samoobjašnjavajuće pismo Glavnog tajnika Europske streljačke konfederacije.

Stručna služba

 


Reprezentacija

15.02.2019. Zagreb
Liste A i B trenera reprezentacije za 2019. godinu

 

Na linkovim dolje nalaze se odluka Izvršnog odbora Hrvatskog streljačkog saveza o  Listi \"A\" trenera reprezentacije za 2019. godinu, usvojena na 35. (elektronskoj) sjednici, održanoj dana 27. prosinca 2018. godine i odluka Izvršnog odbora Hrvatskog streljačkog saveza o Listi \"B\" trenera reprezentacije za 2019. godinu, usvojena na 36. (elektronskoj) sjednici, održanoj dana 22. siječnja 2019. godine.

 

Stručna služba


S međunarodnih natjecanja

15.02.2019. Zagreb
Rezultati međunarodnog natjecanja \"H&N CUP\", Munich (GER)

 

U Minhenu (Njemačka) je od 23. do 27. siječnja 2019. godine održano tradicionalno međunarodno natjecanje zračnim oružjem pod novim nazivom \"H&N Cup\".

Rezultati natjecanja nalaze se na linku dolje.

 

Stručna služba