23.02.2022. Zagreb

Poziv na nacionalni Erasmus+: Sport Info dan - 1. ožujka 2022.

Poštovani,

 Ministarstvo turizma i sporta 1. ožujka 2022. godine organizira nacionalni Info dan za sve potencijalne prijavitelje na natječaj Erasmus+: Sport. Info dan će se održati u zgradi Ministarstva turizma i sporta, Prisavlje 14 (Kongresna dvorana) u trajanju od 10 do 12 sati.

 Cilj Info dana je podizanje svijesti o mogućnostima koje pruža program Erasmus+: Sport kako bi se potaknuli relevantni dionici na korištenje EU potpora za razvoj suradnje u području sporta. Službeni poziv za podnošenje projektnih prijedloga u okviru Erasmus+ programa objavljen je na sljedećem linku: 2022 Erasmus+ Call for Proposals, dok portal za prijavu projekta možete naći na sljedećem linku.

 Na Info danu mogu sudjelovati svi zainteresirani predstavnici neprofitnih sportskih organizacija i drugih prihvatljivih prijavitelja, kao što su primjerice jedinice lokalne i područne samouprave te javne odgojno-obrazovne ustanove.

 Svim zainteresiranima je omogućeno prisustvovanje na Info danu uz predočenje valjane EU-COVID potvrde ili potvrde o preboljenju/testiranju, dok će za sve one koji nisu u mogućnosti fizički prisustvovati na događanju biti osiguran i prijenos putem online platforme kojoj će se moći pristupiti putem linka koji će biti objavljen na službenim kanalima MINTS-a te na Youtube kanalu Ministarstva turizma i sporta. 

Za sudjelovanje na događanju potrebno se prijaviti putem sljedećeg linka: Prijava

Broj sudionika je ograničen.

 Za online praćenje nije potrebna prethodna registracija.

 Službeni program Info dana bit će uskoro objavljen na mrežnim stranicama Ministarstva turizma i sporta.