06.11.2021. Zagreb

OBAVIJEST ČLANICAMA - Redovna sjednica Skupštine HSS-a 7. prosinca 2021. godine

 

Poštovane članice,

 

Zbog razloga organizacijsko-tehničke prirode, mjesto održavanja redovne sjednice Skupštine Hrvatskog streljačkog saveza je promijenjeno i ista će se održati u utorak, 7. prosinca 2021. godine s početkom u 15:00 sati u Velikoj dvorani Poslovnog centra „Almeria“, Zagreb, Ulica grada Vukovara 284.

 

Stožer civilne zaštite Grada Zagreba izdao je suglasnost za održavanje redovne Skupštine Hrvatskog streljačkog saveza uz strogo pridržavanje propisanih epidemioloških mjera i posebnih preporuka i uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo. Slijedom navedene suglasnosti, molimo sve delegate na Skupštini da se strogo pridržavaju propisanih epidemioloških mjera, odnosno da prilikom ulaska u dvoranu koriste sredstvo za dezinfekciju ruku, da tijekom boravka u dvorani i predvorju obavezno nose zaštitne maske, te da održavaju propisani razmak.

 

Teme sjednice su Izvješće o radu s financijskim izvješćem Hrvatskog streljačkog saveza za 2020. godinu, Plan i program rada s financijskim planom Hrvatskog streljačkog saveza za 2021. godinu i Plan i program rada s financijskim planom Hrvatskog streljačkog saveza za 2022. godinu.

  

Na poveznicama dolje nalaze se obrazac Punomoći za delegate i materijali po točkama predloženog dnevnog reda sjednice.

 

Stručna služba

Dokumenti uz članak: