19.03.2020. Zagreb

Odluka Nacionalnog stožera za civilnu zaštitu i uputa Središnjeg državnog ureda za šport

Poštovane članice,

Sukladno odlukama Nacionalnog stožera za civilnu zaštitu i uputama Središnjeg državnog ureda za šport, Hrvatski streljački savez do daljnjeg obustavlja sva sportska natjecanja. Sukladno gornjoj obavijesti ured Hrvatskog streljačkog saveza za javnost je zatvoren do daljnjega. Natjecanja će krenuti ponovo po odluci Nacionalnog stožera za civilnu zaštitu, a temeljem novog rasporeda natjecanja o čemu će odluku donijeti Izvršni odbor Hrvatskog streljačkog saveza te vas o istom na vrijeme obavijestiti kao i o otvaranju za javnost ureda Hrvatskog streljačkog saveza.

Stručna služba

Niže je obavijest SDUŠ-a:

 

Poštovani,

 

Obavještavamo vas kako je Nacionalni stožer za civilnu zaštitu s danom 19. ožujka 2020. godine donio Odluku o mjerama ograničavanja društvenih okupljanja, rada u trgovini, uslužnih djelatnosti i održavanja sportskih i kulturnih događanja (https://www.koronavirus.hr/odluka-o-mjerama-ogranicavanja-drustvenih-okupljanja-rada-u-trgovini-usluznih-djelatnosti-i-odrzavanja-sportskih-i-kulturnih-dogadjanja/180).

 

Ističemo kako se potrebno pridržavati svih mjera navedene Odluke, a posebno vam skrećemo pažnju na dio Odluke koji se odnosi na obustavu svih sportskih natjecanja i organiziranih treninga te obustava rada teretana, sportskih centara, fitness i rekreacijskih centara.

 

Stupanjem na snagu ove Odluke prestaje važiti preporuka Središnjeg državnog ureda za šport od 12. ožujka 2020. (https://sdus.gov.hr/vijesti/preporuka-sredisnjeg-drzavnog-ureda-za-sport/1223) osim u točci 2. Preporučuje se svim nacionalnim športskim savezima i krovnim športskim udruženjima planirati rezervne termine za odigravanje natjecanja odnosno planirati scenarije kraće sezone ili manjeg broja susreta.

 

Pozivamo vas da o svim daljnjim postupanjima redovito pratite sve informacije na web stranici www.koronavirus.hr te Središnjeg državnog ureda za šport (www.sdus.hr).

 

S poštovanjem,