25.03.2019. Zagreb

Timski i Mix nastupi na EPSO 2019!

U četvrtfinale seniorskih timskih nastupa plasirala se naša odlična ekipa seniora u gađanju zračnom puškom u sastavu Gorša-Maričić-Mikuljan. U dvoboj su ušli s Mađarima. Naši dečki su dobro krenuli no Mađari su u tom trenu bili spremniji i naš tim je u završnici zauzeo 6. mjesto u konkurenciji 15. timova. Zlato je osvojila Njemačka, srebro Ukrajina, a broncu Ruska Federacija.

Timski rezultati u gađanju zračnim pištoljem za žene i muškarce i žene u gađanju zračnom puškom nisu bili dovoljni za plasman u četvrtfinale.

U Mix timovima nastupili smo sa po dva mix tima u oba seniorska natjecanja. U gađanju zračnom puškom zlato je pripalo Ruskoj federaciji, srebro drugom paru Talijana, dok je broncu osvoji Njemački tim dva.

Prvi par hrvatskog puškarskog mixa Pejčić-Gorša natjecanje su završili na 16. poziciju s rezultatom 831,4 kruga, a drugi par Perec-Maričić bili su 20. sa pogođenih 830,8 krugova.

U gađanju zračnim pištoljem Mix zlato osvojio je ukrajinski par, srebro prvi tim Ruske Federacije, dok su broncu osvojili Srbi.  

Naš prvi par Omazić-Kačavenda zauzeo je 29. mjesto sa rezultatom 751, dok je drugi tim u sastavu Hlebec-Krišto zauzeo 39. mjesto sa rezultatom 742 kruga.