13.09.2018. Zagreb

PETAR GORŠA - Član ISSF Athletes Committee 2018-2022

 

Dana 11. rujna 2018. godine završilo je glasovanje sportaša za izbor četiri (4) člana ISSF Athletes Committee (Komisija sportaša ISSF-a). Sportaši su svojim glasovima izabrali sljedeća četiri (4) člana ISSF Athletes Committee:

  1. Kimberly Rhode, USA (leteće mete)
  2. Daniele Di Spigno, ITA (leteće mete)
  3. Christian Reitz, GER (pištolj)
  4. Cassio Cesar Rippel, BRA (puška)

U skladu s Pravilima ISSF-a za izbor članova ISSF Athletes Committee, ISSF Executive Committee (Izvršni odbor ISSF-a) na izvanrednoj sjednici održanoj dana 12. rujna 2018. godine u Changwonu (KOR) imenovao je preostala tri (3) člana ISSF Athletes Committee, a na osnovi broja glasova, kao i potrebe za postizanjem jednakosti između spolova i jednakosti između disciplina. Tri (3) člana ISSF Athletes Committee, imenovana od strane ISSF Executive Committee, su:

  1. Olena Kostevych, UKR (pištolj)
  2. Elena Allen, GBR (leteće mete)
  3. Petar Gorša, CRO (puška)

Za predsjednicu ISSF Athletes Committee izabrana je sportašica s najvišim brojem glasova, Kimberly Rhode, USA. Izbor i imenovanje predsjednice i članova ISSF Athletes Committee stupa na snagu odmah, odnosno s danom 12. rujna 2018. godine.

Iskrene čestitke Petru Gorši na imenovanju za člana Komisije sportaša ISSF-a, uz puno želja za uspješan budući rad u Komisiji !!!

Stručna služba