Sve vijesti po datumu objave: Ime kategorije


26.06.2020. Zagreb
Konačna rang-lista učenika za upis u 1. razred srednje škole - razredni odjeli za sportaše (streljaštvo)

 

Poštovani,

Hrvatski streljački savez objavljuje konačnu rang-listu prijavljenih kandidata za upis u 1. razred srednje škole – razredni odjeli za sportaše (streljaštvo).

U prilogu:

Konačna rang-lista učenika za upis u 1. razred srednje škole - razredni odjeli za sportaše (streljaštvo)

 

Stručna služba


26.06.2020. Zagreb
Izabran novi/stari predsjednik Hrvatskog streljačkog saveza!!

U velikoj dvorani Poslovnog centra Almeria u Zagrebu, 23. lipnja 2020. godine održana je Redovna Izborna skupština Hrvatskog streljačkog saveza. Od 152 članice s pravom glasa, 124 prisutna delegata su, između dvije pristigle kandidature, odlučivala o tome tko će iduće četiri godine biti na čelu Hrvatskog streljačkog saveza. Hubert Kišpal uvjerljivo je s 81 glasom dobio povjerenje članova Skupštine za novi četverogodišnji mandat  u odnosu na protukandidata (42 glasa).

Predsjednik je za najuže članove tima predložio 2 (dva) potpredsjednika kojima su također članovi Skupštine velikom većinom dali svoje povjerenje - Zoran Ćelić (94 glasa) i Siniša Vitez (96 glasova).


U Izvršni odbor Hrvatskog streljačkog saveza izabrani su većinom glasova sljedeći članovi: Davor Gmižić, Vjeran Horvat, Renato Kovačić, Davor Krušelj, Krešimir Kužina, Ivan Maraković, Moris Popović, Saša Sedmak, Stjepan Sviben, Ivica Vrkić, Vjekoslav Vučemilović i jedan predstavnik Komisije sportaša.

U prilogu možete pronaći Zahvalu predsjednika Huberta Kišpala na reizboru.


19.06.2020. Zagreb
Preliminarna rang-lista učenika za upis u 1. razred srednje škole - razredni odjeli za sportaše (streljaštvo)

Poštovane članice,

Hrvatski streljački savez objavljuje preliminarne rang-liste prijavljenih kandidata prema kriterijima športske uspješnosti.

Prigovori kandidata na pogreške (pogrešno upisani podaci, neupisani podaci i sl.) primaju se od 19. lipnja 2020. do 25. lipnja 2020.

Konačnu rang-listu Hrvatski streljački savez će objaviti 26. lipnja 2020.

 U prilogu:

  1. Kriteriji sportske uspješnosti (streljaštvo)
  2. Bodovna lista (streljaštvo)
  3. Preliminarna rang-lista učenika za upis u 1. razred srednje škole - razredni odjeli za sportaše (streljaštvo)

 Stručna služba


18.06.2020. Zagreb
Preporuka uz održavanje sportskih natjecanja u zatvorenim prostorima

Poštovane članice,

Obavještavamo vas kako je Hrvatski zavod za javno zdravstvo objavio Preporuke za održavanje športskih natjecanja u zatvorenim športskim objektima uz prisutnost gledateljstva kojih se trebaju pridržavati svi organizatori športskih natjecanja te oni koji na bilo koji način sudjeluju u njima.

Preporuke možete pronaći na sljedećoj poveznici https://www.hzjz.hr/wp-content/uploads/2020/03/Preporuka_za_sportska_natjecanja_u_zatvorenim_objektima_uz_gledateljstvo-1.pdf

Za održavanje natjecanja na otvorenom potrebno se pridržavati Preporuka za održavanje športskih natjecanja na otvorenom uz prisutnost gledateljstva koje možete pronaći na sljedećoj poveznici https://www.hzjz.hr/wp-content/uploads/2020/03/Preporuke_za_sportska_natjecanja_otvoreno_13_06.pdf

 Stručna služba

 


17.06.2020. Zagreb
Natječaj sportske fotografije 2020

Poštovane članice,

objavljen je nagradni natječaj za sportsku fotografiju.

U prilogu su detalji i propozicije natječaja.

Stručna služba


27.05.2020. Zagreb
Obavijest o natječaju za upis na Studijski centar za izobrazbu trenera

Poštovane članice,

Kineziloški fakultet Sveučilišta u Zagrebu raspisao je natječaj za upise u ljetni semestar.

Niže je tekst obavijesti i popratna dokumetacija:

Dostavljamo vam obavijest o natječaju i sve potrebne informacije za upis na preddiplomski stručni studij Izobrazba trenera Studijskog centra za izobrazbu trenera Kineziološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu u ljetnom roku.

Posebno ističemo da će se prijave na studij vršiti od 1.6. do 10.6.2020. godine isključivo preporučeno poštom. Razredbeni postupak održati će se u ponedjeljak i utorak, 6. i 7.7.2020. godine.

Također, skrećemo Vam pažnju da Studijski centar za izobrazbu trenera pruža mogućnost obrazovanja trenera prvostupnika što omogućava kandidatima da, završetkom ovog trogodišnjeg studija, ispune zakonsku obvezu i ostvare adekvatnu razinu obrazovanja potrebnu za rad u sportu.

U slučaju potrebe za bilo kakvim dopunskim informacijama, možete nas slobodno kontaktirati na niže navedeni broj telefona ili u Studentsku referadu na broj: 01/ 36 58 625.

 

S poštovanjem, lijepi pozdrav,

 

Ivana Degirmendžić, univ. bacc. praesc. educ.

doc. dr. sc. Tomislav Đurković

tajnica predstojnika Studijskog centra

za izobrazbu trenera

 

predstojnik Studijskog centra za

izobrazbu trenera

 

 

                

Ivana Degirmendžić, univ. bacc. praesc. educ.

Tajnica predstojnika Studijskog

centra za izobrazbu trenera

Kineziološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu

Tel/fax: 01/ 36 58 623

E-mail: scit@kif.hr


27.05.2020. Zagreb
Odluku o održavanju športskih natjecanja na otvorenom i u zatvorenim športskim objektima

Poštovane članice,

obavještavamo vas kako je Stožer za civilnu zaštitu RH danas (27. svibnja 2020. godine) donio Odluku o održavanju športskih natjecanja na otvorenom i u zatvorenim športskim objektima (https://civilna-zastita.gov.hr/vijesti/vijesti/priopcenje-za-medije-stozera-civilne-zastite-republike-hrvatske-od-27-svibnja-2020/2589).

 Sukladno navedenoj Odluci športska natjecanja na otvorenom mogu se bez publike održavati od 30. svibnja dok se športska natjecanja u zatvorenim športskim objektima mogu održavati od 13. lipnja 2020. godine.

 Sve obavijesti nalaze se i na web stranici Središnjeg državnog ureda za šport.

Stručna služba


25.05.2020. Zagreb
Ured HSS ponovno otvoren za primanje stranaka

Poštovane članice,

Obavještavamo vas da je ured Hrvatskog streljačkog saveza od danas ponovno otvoren za primanje stranaka u uredu.

Ipak epidemiološke mjere i preporuke Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i dalje su na snazi te vas molimo da svaki svoj dolazak unaprijed najavite kako bismo izbjegli veća okupljanja.

Stručna služba

 


19.05.2020. Zagreb
Kalendar natjecanja 2020 - NOVO !!!

 

Poštovane članice,

 

Izvršni odbor Hrvatskog streljačkog saveza na 59. (elektronskoj) sjednici Izvršnog odbora HSS-a održanoj dana 18. svibnja 2020. godine usvojio je Kalendar natjecanja za 2020. godinu - KOREKCIJA 2 !!! uz sljedeće odluke:
1. Streljačka natjecanja sezone 2019/2020 nastavljaju se 13. lipnja 2020. godine.
2. Natjecanja će se održati prema priloženom Kalendaru natjecanja HSS-a.
3. Kako je cilj Hrvatskog streljačkog saveza iznaći kvalitetno rješenje za održavanje svih planiranih natjecanja, odluka o datumima održavanja natjecanja u disciplinama 10m ISSF programa za sezonu 2019/2020 (Polufinale Kupa Hrvatske, Finale Kupa Hrvatske, Prvenstvo Hrvatske juniori/ke i Prvenstvo Hrvatske kadeti/kinje) bit će donesena najkasnije do 7. rujna 2020. godine. Navedena natjecanja moraju se održati najkasnije do 30. studenoga 2020. godine, a prema registracijama za sezonu 2019/2020.
4. Kalendar natjecanja HSS-a usvojen na 59. sjednici IO HSS-a, bit će primjenjiv samo i isključivo u slučaju donošenja odluke Stožera civilne zaštite RH o dozvoli održavanja sportskih natjecanja te uz ispunjavanje svih preporuka za provođenje epidemioloških mjera na borilištima.

 

Novi Kalendar natjecanja za 2020. godinu nalazi se na linku dolje, a objavljen je i u dokumentaciji (Kalendari natjecanja).

 

Stručna služba


19.05.2020. Zagreb
Najbolji strijelci Hrvatske za 2019. godinu

 

Na linku dolje nalaze se lista Najboljih strijelaca Hrvatske za 2019. godinu, koju je Izvršni odbor usvojio na 57. (elektronskoj)  sjednici održanoj 13. svibnja 2020. godine.

 

Stručna služba