Sve vijesti po datumu objave: Ime kategorije


17.10.2018. Zagreb
Kalendar natjecanja 2019

 

Izvršni odbor Hrvatskog streljačkog saveza, na 28. (elektronskoj) sjednici od 16. listopada 2018. godine, a temeljem prijedloga Strukovnog savjeta, donio je odluku o usvajanju Kalendara natjecanja za 2019. godinu.

 

Kalendar natjecanja za 2019. godinu nalazi se na linku dolje.

 

Stručna služba


17.10.2018. Zagreb
Natječaji za organizaciju državnih natjecanja u 2019. godini

 

Izvršni odbor Hrvatskog streljačkog saveza, na 28. (elektronskoj) sjednici od 16. listopada 2018. godine, a temeljem usvojenog Kalendara natjecanja za 2019. godinu, donio je odluku o raspisivanju Natječaja za organizaciju državnih natjecanja (Prvenstva Hrvatske, Liga, Kup, turniri i ostalo) u disciplinama puške/pištolja, letećih meta i samostrela.

Prijave na natječaje podnose se Izvršnom odboru Hrvatskog streljačkog saveza, 10000 Zagreb, Livadićeva 22 – preporučenom poštom, faksom, e-mailom ili neposredno do 31. listopada 2018. godine.

 

Natječaji za organizatore u 2019. godinu nalaze se na linku dolje.

 

Stručna služba


17.10.2018. Zagreb
Natječaj za imenovanje Direktora reprezentacije Hrvatskog streljačkog saveza

 

Izvršni odbor Hrvatskog streljačkog saveza, na 28. (elektronskoj) sjednici održanoj dana 16. listopada 2018. godine, donio je odluku o raspisivanju Natječaja za imenovanje Direktora reperezentacije Hrvatskog streljačkog saveza.

Natječaj se objavljuje na službeoj web stranici Hrvatskog streljačkog saveza dana 17. listopada 2018. godine, a u javnom glasilu RH \"Narodne novine\" bit će objavljen dana 19. listopada 2018. godine.

Prijave na natječaj podnose se Izvršnom odboru Hrvatskog streljačkog saveza, Ferde Livadića 22, 10000 Zagreb, u zatvorenoj omotnici, osobno ili poštom, najkasnije do zaključno 27. listopada 2018. godine.

Kandidati za imenovanje Direktora reprezentacije Hrvatskog streljačkog saveza moraju ispunjavati sljedeće uvjete:

1. Stručna sprema: magistar struke/VSS, VII/1 stupnja ili sveučilišni/stručni prvostupnik/VŠS, VI/1 stupnja, bez obzira na smjer.
2. Radno iskustvo: najmanje 3 godine.
3. Posebna znanja: poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu, rad na računalu (MS Office) i rad u digitalnom okruženju.
4. Posebni uvjeti: ispunjavanje uvjeta iz članka 10. točke 3., 4. i 5. Zakona o oružju odnosno nepostojanje zapreka iz članka 13. Zakona o sportu.

 

Natječaj za Direktora reprezentacije nalazi se na linku dolje.

 

Stručna služba


01.10.2018. Zagreb
Finalni prijedlog Kalendara natjecanja za 2019.

Poštovane članice,

Na linku dolje nalazi se finalni prijedlog Kalendara natjecanja za 2019. godinu.

Pozivamo sve članice da ukoliko imaju primjedbi na prijedlog Kalendara, iste dostave Stručnoj službi u pismenom obliku (osobno, e-mailom, faksom) najkasnije do kraja tjedna, točnije do nedjelje 07. listopada 2018. godine. 

Službeni kalendar natjecanja bit će objavljen najkasnije 10. listopada 2019. godine.

Unaprijed zahvaljujemo na suradnji.

Stručna služba


18.09.2018. Zagreb
Prijedlog Kalendara natjecanja za 2019. godinu

Poštovane članice,

Na linku dolje nalazi se prijedlog Kalendara natjecanja za 2019. godinu.

Prije upućivanja prijedloga Kalendara nadležnim tijelima Saveza na usvajanje, pozivamo sve članice da ukoliko imaju primjedbi na prijedlog Kalendara, iste dostave Stručnoj službi u pismenom obliku (osobno, e-mailom, faksom) najkasnije do  utorka, 25. rujna 2018. godine, do 12:00 sati.

Unaprijed zahvaljujemo na suradnji.

Stručna služba

 


13.09.2018. Zagreb
PETAR GORŠA - Član ISSF Athletes Committee 2018-2022

 

Dana 11. rujna 2018. godine završilo je glasovanje sportaša za izbor četiri (4) člana ISSF Athletes Committee (Komisija sportaša ISSF-a). Sportaši su svojim glasovima izabrali sljedeća četiri (4) člana ISSF Athletes Committee:

 1. Kimberly Rhode, USA (leteće mete)
 2. Daniele Di Spigno, ITA (leteće mete)
 3. Christian Reitz, GER (pištolj)
 4. Cassio Cesar Rippel, BRA (puška)

U skladu s Pravilima ISSF-a za izbor članova ISSF Athletes Committee, ISSF Executive Committee (Izvršni odbor ISSF-a) na izvanrednoj sjednici održanoj dana 12. rujna 2018. godine u Changwonu (KOR) imenovao je preostala tri (3) člana ISSF Athletes Committee, a na osnovi broja glasova, kao i potrebe za postizanjem jednakosti između spolova i jednakosti između disciplina. Tri (3) člana ISSF Athletes Committee, imenovana od strane ISSF Executive Committee, su:

 1. Olena Kostevych, UKR (pištolj)
 2. Elena Allen, GBR (leteće mete)
 3. Petar Gorša, CRO (puška)

Za predsjednicu ISSF Athletes Committee izabrana je sportašica s najvišim brojem glasova, Kimberly Rhode, USA. Izbor i imenovanje predsjednice i članova ISSF Athletes Committee stupa na snagu odmah, odnosno s danom 12. rujna 2018. godine.

Iskrene čestitke Petru Gorši na imenovanju za člana Komisije sportaša ISSF-a, uz puno želja za uspješan budući rad u Komisiji !!!

Stručna služba


03.09.2018. Zagreb
Sajam sporta - Sport Fest i Nagrada JUMP - Poziv

 

Poštovani,

Obavještavamo Vas da se u Poreču od 12-14. listopada 2018. održava Sport Fest – sajam sporta koji objedinjuje konferencijski, sajamski i zabavni dio. Riječ je o manifestaciji kojoj je cilj predstaviti strast prema sportu i zdravom načinu života. Okupljaju i spajaju sportske profesionalce, klubove, udruge i saveze s entuzijastima, lokalnim i državnim institucijama. Predstavljaju sve koji imaju aktivne veze sa sportom; sportaše i rekreativce, proizvođače sportske opreme i prehrane, tvrtke i udruge koje se bave uslužnim djelatnostima u sportu.

Također, pokrenuta je u sportska nagrada JUMP, koja će se ove godine u Poreču po prvi put dodijeliti najzaslužnijima. Nagrada se dodjeljuje pojedincima i organizacijama u svim društvenim sferama koji svojim radom i projektima promiču i unapređuju sport.

Nagrada JUMP – detaljna informacija o prijava i rokovima, nalazi se na linku dolje (kontakt: lea@absport.hr).

Detaljnija informacija o sajmu/konferenciji je na linkovima:

O sajmu          https://www.sportfestporec.com/

Za izlagače      https://www.sportfestporec.com/izlagaci/

O konferenciji https://www.sportfestporec.com/konferencija/

 

Stručna služba


03.09.2018. Zagreb
OBAVIJEST O NATJEČAJU ZA UPIS NA SCIT U ak. 2018/19 god.-JESENSKI upisni rok

 

Poštovani,

Obzirom da se bliži početak prijava za razredbeni postupak, na linkovima dolje ponovno objavljujemo sve potrebne informacije za upis na Kineziološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu, Studijski centar za izobrazbu trenera, u jesenskom roku.

Podsjećamo da će se prijave na studij odvijati od ponedjeljka 3. do  petka 7. 9. 2018. godine. Razredbeni postupak održati će se u srijedu, 12.9.2018. godine.

Također, skrećemo Vam pažnju da Studijski centar za izobrazbu trenera pruža mogućnost obrazovanja trenera prvostupnika što omogućava kandidatima da, završetkom ovog trogodišnjeg studija, ispune zakonsku obvezu i ostvare adekvatnu razinu obrazovanja potrebnu za rad u sportu.

U slučaju potrebe za bilo kakvim dopunskim informacijama, možete slobodno kontaktirati Studentsku referadu na broj: 01/ 36 58 625 ili gđu Degirmendžić (kontakt podaci u nastavku).

Ivana Degirmendžić, univ. bacc. praesc. educ.

Tajnica predstojnika Studijskog

centra za izobrazbu trenera

Kineziološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu

Tel/fax: 01/ 36 58 623

E-mail: scit@kif.hr

 

Stručna služba


03.09.2018. Zagreb
PETAR GORŠA - Hrvatski kandidat za ISSF Athletes Committee 2018-2022 - Changwon (KOR), 02.09.-11.09.2018.

 

Izbori za ISSF Athletes Committee (Komisija sportaša ISSF-a) u mandatu 2018-2022 održavaju se za vrijeme trajanja 52. Svjetskog prvenstva u Changwonu (KOR). Pravo glasa imaju svi natjecatelji u seniorskim disciplinama, a glasovati mogu od 2. do 11. rujna 2018. godine.

Na listi kandidata nalazi se 21 sportaš, nominiran od strane nacionalnih streljačkih saveza, a natjecatelji biraju četiri (4) člana u ISSF Athletes Committee. Preostala tri (3) člana ISSF Athletes Committee imenovat će ISSF Administrative Council (Administrativno vijeće ISSF-a) na sjednici 2. prosinca 2018. godine.

Hrvatski kandidat za člana ISSF Athletes Committee je naš istaknuti olimpijac, puškar Petar Gorša, kojeg je kao kandidata predložila Komisija sportaša HSS-a.

Na linkovima dolje nalaze se lista kandidata za ISSF Athletes Committe i kratka sportska biografija Petra Gorše s njegovim najvažnijim postignućima na svjetskom nivou.

Stručna služba

 


08.08.2018. Zagreb
Natječaj za imenovanje direktora \"Sportcommerce\" d.o.o. - NOVI !!!

Poštovani,

Obavještavamo vas da je Skupština trgovačkog društva Sportcommerce d.o.o. na sjednici održanoj dana 1. kolovoza 2018. godine donijela odluku kojom poništila Natječaj za imenovanje direktora \"Sportcommerce\" d.o.o. objavljen dana 5. srpnja 2018. godine, te odluku kojom raspisuje novi Natječaj za imenovanje direktora trgovačkog društva \"Sportcommerce\" d.o.o.

Natječaj se objavljuje na službenoj web stranici Hrvatskog streljačkog saveza i na portalu \"MojPosao.net\" dana 8. kolovoza 2018. godine.

Prijave na natječaj podnose se e-mailom na info@hrvatski-streljacki.hr ili u zatvorenoj omotnici, osobno ili poštom, na adresu \"Sportcommerce\" d.o.o., Ferde Livadića 22, 10000 Zagreb, najkasnije do zaključno 22. kolovoza 2018. godine.

Kandidati za imenovanje direktora \"Sportcommerce\" d.o.o. moraju ispunjavati sljedeće uvjete:

 1. Stručna sprema: sveučilišni ili stručni prvostupnik/VŠS, VI/1 stupnja, preferencijalno ekonomskog smjera.
 2. Radno iskustvo: najmanje 3 godine.
 3. Posebna znanja: poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu, rad na računalu (MS Office) i rad u digitalnom okruženju, poznavanje računovodstvenih poslova, bilanciranja te uvozno/izvoznih procedura.
 4. Posebni uvjeti: Poznavanje streljaštva i Zakona o eksplozivnim tvarima te proizvodnji i prometu oružja.
 5. Ostalo: ispunjavanje uvjeta iz članka 29. točke 3., 4. i 5. te članka 32. točke 4., 5. i 6. Zakona o eksplozivnim tvarima te proizvodnji i prometu oružja odnosno nepostojanje zapreka iz članka 13. Zakona o sportu.

Natječaj za direktora \"Sportcommerce\" d.o.o. nalazi se na linku dolje.


Stručna služba