Sve vijesti po datumu objave: Ime kategorije


30.07.2020. Zagreb
Obavijest o jesenskom roku za upis na preddiplomski stručni studij IZOBRAZBA TRENERA

Poštovane članice,

niže je tekst obavijesti i popratna dokumetacija:

Poštovani,

                 u privitku Vam dostavljamo obavijest o natječaju i sve potrebne informacije za upis na preddiplomski stručni studij Izobrazba trenera Studijskog centra za izobrazbu trenera Kineziološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu u jesenskom roku. Broj slobodnih mjesta po smjerovima možete vidjeti u dopisu u privitku.

Posebno ističemo da se kandidati preko www.postani-student.hr mogu početi prijavljivati već sada, a dokumente za prijavu za upis na studij trebaju poslati na Fakultet isključivo preporučeno poštom od 31.8. do 4.9.2020. godine. Razredbeni postupak održati će se u srijedu, 9.9.2020. godine.

Također, skrećemo Vam pažnju da Studijski centar za izobrazbu trenera pruža mogućnost obrazovanja trenera prvostupnika što omogućava kandidatima da, završetkom ovog trogodišnjeg studija, ispune zakonsku obvezu i ostvare adekvatnu razinu obrazovanja potrebnu za rad u sportu.

U slučaju potrebe za bilo kakvim dopunskim informacijama, možete nas slobodno kontaktirati na niže navedeni broj telefona ili u Studentsku referadu na broj: 01/ 36 58 625.


30.07.2020. Zagreb
Opće preporuke za trening tijekom epidemije COVID-19

Poštovane članice,

HOO dostavlja preporuke za održavanje treninga i priprema tijekom epidemije COVID-19.

Molimo vas da iste pogledate dokument niže.

Stručna služba


29.07.2020. Zagreb
Natječaj za imenovanje Direktora reprezentacije Hrvatskog streljačkog saveza

Izvršni odbor Hrvatskog streljačkog saveza, na 3. (elektronskoj) sjednici održanoj dana 24. srpnja 2020. godine, donio je odluku o raspisivanju Natječaja za imenovanje Direktora reperezentacije Hrvatskog streljačkog saveza.

Natječaj se objavljuje na službenoj web stranici Hrvatskog streljačkog saveza dana 29. srpnja 2020. godine, na web portalu Moj Posao, te će u tiskanom izdanju Večernjeg lista biti objavljen 30. srpnja 2020. godine.

Prijave na natječaj podnose se Izvršnom odboru Hrvatskog streljačkog saveza, Ferde Livadića 22, 10000 Zagreb, u zatvorenoj omotnici, osobno ili poštom, najkasnije do zaključno 31. kolovoza 2020. godine.

Kandidati za imenovanje Direktora reprezentacije Hrvatskog streljačkog saveza moraju ispunjavati sljedeće uvjete:

1. Stručna sprema: magistar struke/VSS, VII/1 stupnja ili sveučilišni/stručni prvostupnik/VŠS, VI/1 stupnja, bez obzira na smjer.

2. Radno iskustvo: najmanje 3 godine.

3. Posebna znanja: poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu, rad na računalu (MS Office) i rad u digitalnom okruženju.

4. Posebni uvjeti: ispunjavanje uvjeta iz članka 10. točke 3., 4. i 5. Zakona o oružju odnosno nepostojanje zapreka iz članka 13. Zakona o sportu.

Natječaj za Direktora reprezentacije nalazi se na linku dolje.

Stručna služba


22.07.2020. Zagreb
Izabran član komisije sportaša - Samostrel

Ovog vikenda je u Dubravi održano Prvenstvo Hrvatske za seniorke i seniore u gađanju samostrelom. Uz natjecanje održan je i izbor člana za Komisiju sportaša.

Uz ranije izabrane Petara Goršu, Snježanu Pejčić i Uroša Kačavendu, komisiji se pridružuje Martin Oborovečki.

Ostali članovi komisije sportaša biti će izabrani na seniorskim prvenstvima Hrvatske u gađanju letećih meta i domaćem programu.


16.07.2020. Zagreb
Obavijest članicama - Korištenje godišnjih odmora djelatnika Stručne službe HSS

Poštovani,

Obavještavamo vas da će djelatnici Stručne službe Hrvatskog streljačkog saveza koristiti godišnje odmore prema sljedećem rasporedu:

Miroslav Turk, direktor reprezentacije - 20. - 31. srpnja 2020.
Jadranka Strukić, voditelj stručnih i računovodstvenih poslova - 27. srpnja - 07. kolovoza 2020.
Suzana Skoko, glavna tajnica - 27. srpnja - 14. kolovoza 2020.
Tamara Jambrek Koprivnjak, administrator - 17. - 28. kolovoza 2020.

Molimo vas da sve zahtjeve, zamolbe i predmete koji su u djelokrugu rada određenog djelatnika, pošaljete što prije, kako bi bili riješeni prije odlaska djelatnika na godišnji odmor.

Stručna služba


14.07.2020. Zagreb
Izabrani članovi komisije sportaša - ISSF Program puška/pištolj

Ovog vikenda je u Osijeku održano Prvenstvo Hrvatske za seniorke i seniore u disciplinama puške i pištolja na 25 i 50m u gađanju malokalibarskim oružjem. Uz natjecanje održan je i izbor članova za Komisiju sportaša.

Za prva tri člana Komisije sportaša izabrani su Petar Gorša, Snježana Pejčić i Uroš Kačavenda.

Ostali članovi komisije sportaša biti će izabrani na seniorskim prvenstvima Hrvatske u gađanju letećih meta, gađanju samostrelom i domaćem programu.


30.06.2020. Zagreb
Izvješće revizora o izvršenom uvidu u Financijsko izvješće HSS za 2019. godinu

 

Poštovane članice,

 

Obzirom da je Hrvatski streljački savez u 2019. godini ostvario ukupni prihod u iznosu većem od 3.000.000,00 kn, prema Zakonu o financijskom poslovanju i računovodstvu neprofitnih organizacija i Pravilniku o sustavu financijskog upravljanja i kontrola te izradi i izvršavanju financijskih planova neprofitnih organizacija, bili smo u obvezi zatražiti uvid u financijsko izvješće od strane ovlaštenog revizora i objaviti ga na našoj službenoj web stranici do 30. lipnja 2020. godine. Zatražene su i zaprimljene tri ponude od ovlaštenih revizorskih kuća (Audit revizija d.o.o., Interexpert-Zagreb d.o.o., Reconsult d.o.o.) i po odluci Izvršnog odbora o izboru revizora, od strane izabranog revizora Audit revizija d.o.o. izvršen je uvid u Financijsko izvješće za 2019. godinu, a izvješće revizora objavljujemo na našoj web stranici.

 

Stručna služba


26.06.2020. Zagreb
Konačna rang-lista učenika za upis u 1. razred srednje škole - razredni odjeli za sportaše (streljaštvo)

 

Poštovani,

Hrvatski streljački savez objavljuje konačnu rang-listu prijavljenih kandidata za upis u 1. razred srednje škole – razredni odjeli za sportaše (streljaštvo).

U prilogu:

Konačna rang-lista učenika za upis u 1. razred srednje škole - razredni odjeli za sportaše (streljaštvo)

 

Stručna služba


26.06.2020. Zagreb
Izabran novi/stari predsjednik Hrvatskog streljačkog saveza!!

U velikoj dvorani Poslovnog centra Almeria u Zagrebu, 23. lipnja 2020. godine održana je Redovna Izborna skupština Hrvatskog streljačkog saveza. Od 152 članice s pravom glasa, 124 prisutna delegata su, između dvije pristigle kandidature, odlučivala o tome tko će iduće četiri godine biti na čelu Hrvatskog streljačkog saveza. Hubert Kišpal uvjerljivo je s 81 glasom dobio povjerenje članova Skupštine za novi četverogodišnji mandat  u odnosu na protukandidata (42 glasa).

Predsjednik je za najuže članove tima predložio 2 (dva) potpredsjednika kojima su također članovi Skupštine velikom većinom dali svoje povjerenje - Zoran Ćelić (94 glasa) i Siniša Vitez (96 glasova).


U Izvršni odbor Hrvatskog streljačkog saveza izabrani su većinom glasova sljedeći članovi: Davor Gmižić, Vjeran Horvat, Renato Kovačić, Davor Krušelj, Krešimir Kužina, Ivan Maraković, Moris Popović, Saša Sedmak, Stjepan Sviben, Ivica Vrkić, Vjekoslav Vučemilović i jedan predstavnik Komisije sportaša.

U prilogu možete pronaći Zahvalu predsjednika Huberta Kišpala na reizboru.


19.06.2020. Zagreb
Preliminarna rang-lista učenika za upis u 1. razred srednje škole - razredni odjeli za sportaše (streljaštvo)

Poštovane članice,

Hrvatski streljački savez objavljuje preliminarne rang-liste prijavljenih kandidata prema kriterijima športske uspješnosti.

Prigovori kandidata na pogreške (pogrešno upisani podaci, neupisani podaci i sl.) primaju se od 19. lipnja 2020. do 25. lipnja 2020.

Konačnu rang-listu Hrvatski streljački savez će objaviti 26. lipnja 2020.

 U prilogu:

  1. Kriteriji sportske uspješnosti (streljaštvo)
  2. Bodovna lista (streljaštvo)
  3. Preliminarna rang-lista učenika za upis u 1. razred srednje škole - razredni odjeli za sportaše (streljaštvo)

 Stručna služba