Sve vijesti po datumu objave: Ime kategorije


14.03.2019. Zagreb
OBAVIJEST ČLANICAMA - Redovna sjednica Skupštine HSS-a 16. svibnja 2019. godine

 

Poštovane članice !

 

Redovna sjednica Skupštine Hrvatskog streljačkog saveza održat će se u četvrtak, 16. svibnja 2019. godine s početkom u 18:00 sati u dvorani \"Kaptol 2\" Panorama Zagreb Hotela. Tema sjednice je Prijedlog Izvješća o radu s financijskim izvješćem Hrvatskog streljačkog saveza za 2018. godinu.

 

Na linkovima dolje nalaze se Poziv na redovnu sjednicu Skupštine i obrazac Punomoći za delegate.

 

VAŽNO !!! Obzirom na održavanje dvije sjednice Skupštine u istom danu, a radi razloga formalno-pravne prirode, molimo sve delegate da sa sobom donesu dvije odvojene Punomoći za delegate, jednu za Redovnu sjednicu Skupštine i drugu za Izvanrednu izbornu sjednicu Skupštine !

 

Stručna služba


26.02.2019. Zagreb
OBAVIJEST ČLANICAMA!! - Promjena termina održavanja Polufinala Kupa Hrvatske u 10m Pu/Pi

 

Poštovani,

Ovime Vas obavještavamo da je odlukom Izvršnog odbora sa 37. (elektronske) sjednice od 22. veljače 2019. godine, promijenjen termin održavanja Polufinala Kupa Hrvatske na 10m Pu/Pi.

Odluka u privitku.

Stručna služba


26.02.2019. Zagreb
Kandidature za organizaciju kvalifikacijskog turnira za OI Tokio u svibnju 2020. godine - rok za prijave 30. travnja 2019. godine

Poštovane članice, 

u prilogu objavljujemo samoobjašnjavajuće pismo Glavnog tajnika Europske streljačke konfederacije.

Stručna služba

 


29.01.2019. Zagreb
Odluka o visini članarine i naknada za 2019. godinu

 

Na linku dolje nalazi se Odluka o visini članarine i naknada Hrvatskom streljačkom savezu za 2019. godinu, usvojena na 36. (elektronskoj) sjednici Izvršnog odbora od 22. siječnja 2019. godine.

 

Stručna služba


29.01.2019. Zagreb
Kalendar natjecanja s organizatorima za 2019. godinu - korekcija LM

 

Na linku dolje nalazi se Kalendar natjecanja za 2019. godinu s utvrđenim organizatorima državnih natjecanja - KOREKCIJA za discipline letećih meta, usvojen od strane Izvršnog odbora na 36. (elektronskoj) sjednici održanoj dana 22. siječnja 2019. godine.

 

Stručna služba


14.01.2019. Zagreb
Uvjeti za sudjelovanje na PŽ i PH i Norme za nastup na PŽ i PH za 2019. godinu

 

Na linku dolje nalaze se Uvjeti za sudjelovanje na prvenstvima županija i Hrvatske i Norme za nastup na PŽ i PH za 2019. godinu, koje je Izvršni odbor usvojio na 30. sjednici dana 14. studenoga 2018. godine.

 

Stručna služba

 


09.01.2019. Zagreb
IN MEMORIAM! Nenad Pintarić \"Pinta\"

 

Ovime vas obavještavamo da je dana 22. prosinca 2018. godine u 54. godini života iznenada preminuo Nenad Pintarić PINTA, član i natjecatelj Streljačkog kluba \"Policajac\" iz Rijeke. Teško je nabrojati sve njegove uspjehe sa SK „Policajac“, dovoljno je reći da će PINTU mnogi pamtiti po njegovom osmijehu na pobjedničkim postoljima i  po mnogobrojnim pojedinačnim finalima, u kategoriji serijska MK puška, PAP 7,62 mm i serijska VK puška 7,9 mm iz koje je ispalio posljednji hitac.

Počivao u miru!

Obitelji izražavamo iskrenu sućut.

 

Djelatnici stručne službe


02.01.2019. Zagreb
Popis MEĐUNARODNIH i DOMAĆIH sudaca Hrvatskog streljačkog saveza - NOVO !!!

 

Na linkovima dolje nalazi se popis MEĐUNARODNIH sudaca Hrvatskog streljačkog saveza s važećim ISSF licencama na dan 30. studenoga 2018. godine i popis DOMAĆIH sudaca u disciplinama puške / pištolja Hrvatskog streljačkog saveza s važećim HSS licencama na dan 31. prosinca 2018. godine. Popis DOMAĆIH sudaca u disciplinama letećih meta bit će objavljen nakon usklađenja popisa s podacima predavača i Komisije za leteće mete HSS-a.

Ističemo da je sve licence - ISSF i HSS - potrebno obnoviti najkasnije 2 (dvije) godine nakon isteka licence, u protivnom licenca postaje nevažeća i potrebno je ponovno polagati ispit za suce radi dobivanja nove licence !

 

Stručna služba


18.12.2018. Zagreb
Razvojni programi HOO - Izvješća o realizaciji programa i kandidatura novih korisnika

 

Na linkovima dolje objavljujemo Zamolbu HOO, te Pravila i Izmjene i dopune Pravila RP, a u nastavku citiramo tekst Zamolbe HOO vezane uz korisnike Razvojnih programa HOO, kako slijedi:

 

Poštovani,

molimo Vas da za svoje sportaše – korisnike Razvojnih programa HOO-a, a u skladu s Ugovorom o korištenju sredstava Razvojnih programa HOO-a, članak 8., dostavite Izvješća o realizaciji programa i rezultatima za drugo šestomjesečno razdoblje 2018. godine ili od trenutka kada su postali korisnici programa, na predviđenom obrascu koji se nalazi na web stranicama HOO-a, a temeljem kojih se produžava status korisnika programa.

Sukladno Pravilima molimo Vas da za sportaše korisnike programa u 2018. godini koji zadovoljavaju kriterije novih Pravila za Razvojne programe za nastavak programa dostavite predviđenu dokumentaciju ( godišnje programe i financijske planove za 2019. godinu).

Također Vas molimo da dostavite Vaše prijedloge novih kandidata korisnika Razvojnih programa sukladno novim Pravilima za Razvojne programe, sa svom predviđenom dokumentacijom (obrazac za kandidaturu sa službenom dokumentacijom o ostvarenom kriterijskom rezultatu, četverogodišnji i godišnji program te financijski plan za 2019. godinu).

Napominjemo da se zahtjevi s nepotpunom dokumentacijom neće razmatrati.

Za športaše dosadašnje korisnike programa za koje do navedenog roka ne primimo izvješća, programe i financijske planove za 2019. godinu smatrat ćemo da nacionalni športski savez ne želi da se nastavi status korisnika programa temeljem točke 7. Ugovora o financiranju ovih programa.

Skrećemo Vam pozornost da precizno definirate financijske planove za svoje korisnike sa jasno definiranom financijskom realizacijom njihovih programskih aktivnosti po mjesecima.

Napominjemo da akcije priprema i natjecanja za Razvojne programe ne mogu biti akcije koje su sastavni dio redovnog programa nacionalnog sportskog saveza.

Odluke o iznosima za sufinanciranje Razvojnih programa u 2019. godini dostavit ćemo Vam nakon usvajanja financijskog plana HOO-a.

Molimo Vas da dokumentaciju dostavite najkasnije do 28. prosinca 2018. godine na adresu: Hrvatski olimpijski odbor, Odjel za istraživanje i unapređenje razvojnih programa, Trg Krešimira Ćosića 11, 10000 Zagreb (voditeljici razvojnih programa Gordani Borko za programe II/1 i II/2 i stručnoj suradnici za programe I, I/2 i III Renati Šašak).

Sa željom za daljnji napredak i uspjehe Vaših športaša srdačno Vas pozdravljamo.

Neven Šavora, mag.cin

Ravnatelj Odjela za istraživanje i unapređenje razvojnih programa

 

 


13.12.2018. Zagreb
Kalendar natjecanja s organizatorima za 2019. godinu

 

Na linku dolje nalazi se Kalendar natjecanja za 2019. godinu s utvrđenim organizatorima državnih natjecanja, usvojen od strane Izvršnog odbora na 33. (elektronskoj) sjednici održanoj dana 12. prosinca 2018. godine.

 

Stručna služba