Sve vijesti po datumu objave: Ime kategorije


07.08.2019. Zagreb
NATJEČAJ - subvencionirane školarine

Poštovane članice,

ovom prilikom Vas obavještavamo kako je Središnji državni ured za šport na službenoj stranici https://sdus.gov.hr objavio Natječaj za dodjelu subvencije školarine u svrhu poticanja stjecanja stručnih kvalifikacija vrhunskih športaša za akademsku i školsku godinu 2019./2020.

Svu potrebnu dokumentaciju možete pronaći niže.

Stručna služba


26.07.2019. Zagreb
NATJEČAJ ZA UPIS NA PSSIT-SCIT u ak. 2019./20. u rujanskom upisnom roku

Poštovane članice,

obavještavamo vas o slobodnim mjestima i donosimo potrebne informacije za upis na preddiplomski stručni studij Izobrazba trenera Studijskog centra za izobrazbu trenera Kineziološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu u rujanskom roku. Prijave će se odvijati od 29.8. do 4.9.2019. godine. Razredbeni postupak održati će se u subotu, 7.9.2019. godine.

Skrećemo vam pažnju da Studijski centar za izobrazbu trenera pruža mogućnost obrazovanja trenera prvostupnika što omogućava kandidatima da, završetkom ovog trogodišnjeg studija, ispune zakonsku obvezu i ostvare adekvatnu razinu obrazovanja potrebnu za rad u sportu.

Svu potrebnu dokumentaciju možete pronaći niže.

Stručna služba


21.06.2019. Zagreb
Konačna rang-lista učenika za upis u 1. razred srednje škole - razredni odjeli za sportaše (streljaštvo)

 

Poštovane članice,

Hrvatski streljački savez objavljuje konačnu rang-liste prijavljenih kandidata prema kriterijima športske uspješnosti.

 U prilogu:

  1. Konačna rang-lista učenika za upis u 1. razred srednje škole - razredni odjeli za sportaše (streljaštvo)

 

Stručna služba

 


13.06.2019. Zagreb
Preliminarna rang-lista učenika za upis u 1. razred srednje škole - razredni odjeli za sportaše (streljaštvo)

Poštovane članice,

Hrvatski streljački savez objavljuje preliminarne rang-liste prijavljenih kandidata prema kriterijima športske uspješnosti.

Prigovori kandidata na pogreške (pogrešno upisani podaci, neupisani podaci i sl.) primaju se od 13. lipnja 2019. do 19. lipnja 2019.

Konačnu rang-listu Hrvatski streljački savez će objaviti 21. lipnja.

 U prilogu:

  1. Preliminarna rang-lista učenika za upis u 1. razred srednje škole - razredni odjeli za sportaše (streljaštvo)
  2. Kriteriji sportske uspješnosti (streljaštvo)
  3. Bodovna lista (streljaštvo)

 

Dokumenti su u prilogu.


14.01.2019. Zagreb
Natječaj za dodjelu subvencija školarine na visokim učilištima vrhunskim športašima za akademsku godinu 2018./2019.

 

Poštovani,

 

ovim putem vas obavještavamo da je Središnji državni ured za šport objavio Natječaj za dodjelu subvencija školarine na visokim učilištima vrhunskim športašima za akademsku godinu 2018./2019.

 

Sve informacije dostupne su na sljedećoj poveznici: http://sdus.hr/natjecaji/poticanje-stjecanja-strucnih-kvalifikacija/natjecaj-za-dodjelu-subvencija-skolarine-na-visokim-ucilistima-vrhunskim-sportasima-za-akademsku-godinu-20182019/

 

Stručna služba


10.01.2019. Zagreb
Natječaj za sufinanciranje športskih programa poticanja lokalnog športa i športskih natjecanja u 2019. godini

 

Poštovani,

 

ovim putem vas obavještavamo da je Središnji državni ured za šport 10. siječnja 2019. objavio Natječaj za sufinanciranje športskih programa poticanja lokalnog športa i športskih natjecanja u 2019. godini.

 

Sve informacije dostupne su na sljedećoj poveznici : http://sdus.hr/natjecaji/poticanje-sportsko-rekreativnih-aktivnosti/natjecaj-za-sufinanciranje-sportskih-programa-poticanja-lokalnog-sporta-i-sportskih-natjecanja-u-2019-godini-1/

 

Stručna služba


24.12.2018. Zagreb
Javni poziv za sufinanciranje velikih športskih manifestacija u 2019. godini

 

Poštovane članice,

 

Središnji državni ured za šport objavio je dana 21. prosinca 2018. godine Javni poziv za sufinanciranje velikih športskih manifestacija u 2019. godini.

 

Sve informacije o Javnom pozivu možete naći na sljedećoj poveznici.

 

Stručna služba


07.12.2018. Zagreb
Poziv na stručnu radionicu za program Erasmus + Sport, Split 13.12.2018.

 

Poštovani,

 

Središnji državni ured za šport organizira besplatnu jednodnevnu stručnu radionicu osmišljavanja i razrade projektnih ideja za potencijalne prijavitelje na natječaje za program Erasmus+ Sport. Radionice će se održati u Splitu, Osijeku i Zagrebu.

 

Sve informacije su dostupne na sljedećoj poveznici:

http://sdus.hr/sport/eu-i-medjunarodna-suradnja-u-podrucju-sporta/dogadanjanovosti/poziv-na-radionicu-za-osmišljavanje-i-razradu-projektnih-ideja-za-potencijalne-prijavitelje-na-natječaje-za-program-erasmusplus-sport/

 

Stručna služba


27.11.2018. Zagreb
OBAVIJEST ČLANICAMA - Godišnji kongres trenera HOO

 

Poštovani,

 

Na linku dolje objavljujemo Poziv, Raspored i Prijavnicu za godišnji kongres trenera koji će se održati 28. i 29. studenog 2018. godine u hotelu „Panorama“ u Zagrebu.

Za sve upite molimo da se obratite Odjelu za razvojne programe Hrvatskog olimpijskog odbora na tel: 01/3650-552.

Prijave se šalju na sljedeće adrese: e-mail Odjela: razvojni.programi@hoo.hr i na e-mail gđe. Renate Šašak: renata.sasak@hoo.hr

 

Stručna služba


23.11.2018. Zagreb
Natječaj za sufinanciranje športskih programa poticanja lokalnog športa i športskih natjecanja u 2019.

 

Poštovani,

 

sa svrhom pružanja relevantnih informacija o postupku prijave na Natječaj za sufinanciranje športskih programa poticanja lokalnog športa i športskih natjecanja u 2019. godini, Središnji državni ured za šport kao i prošle godine organizirat će informativne radionice u vezi pripreme programskih prijedloga za prijavljivanje na Natječaj koji je namijenjen za udruge iz sustava športa kao potencijalnim prijaviteljima.

Radionice će se tijekom mjeseca studenoga i prosinca 2018. i siječnja 2019. godine organizirati u prostorijama Središnjeg državnog ureda za šport, Savska cesta 28/I, Zagreb te vas ovim putem pozivamo da se prijavite.

Sve informacije dostupne su na sljedećoj poveznici http://sdus.hr/natjecaji/radionice/poziv-na-informativne-radionice-za-organizacije-civilnog-drustva-iz-podrucja-sporta-potencijalne-prijavitelje-na-natjecaj-za-sufinanciranje-sportskih-programa-poticanja-lokalnog-sporta-i-sportskih-natjecanja-1/.

 

Stručna služba